Wij zijn ID Factory

Digital marketing agency.

Wij brengen merken en mensen in beweging. Persoonlijk en gedurfd. Van digitale strategie met impact, tot uitvoering met meetbare resultaten. In onze digitale wereld brengen we verhalen, creativiteit, technologie en data samen om mensen te raken en activeren. Of het nu gaat om een toffe campagne, social community of doelgerichte website.


Be ambitious.

Fear is temporary.
Regret is forever.

Merken met ambitie. Dát zijn de merken die idealen verwezenlijken, wakker schudden, impact maken en met resultaten knallen. Vooruit willen gaan is onze gemene deler. Achteroverleunen? Nooit. Het kan áltijd beter. Slimmer. En dat is tof. Want zo blijven we onszelf prikkelen. Niet om nou persé de beste te moeten zijn. Wel om altijd het beste uit onszelf, onze tools en onze klanten te halen.

Be relevant.

Those who tell the stories, rule the world.

De concurrentie schreeuwt om aandacht, dus is het aan jou als merk om écht relevant te zijn. Je doelgroep in beweging kunnen brengen, is weten wie ze zijn. Waar ze zijn. En snáppen wat ze drijft. Wij hebben de tools en knowhow in huis om ze te bereiken, inspireren, activeren en binden. Voor ons is digital marketing één grote speeltuin, en we zijn nog lang niet uitgespeeld.

Be bold.

Don’t be a bore.
Stand out.

Wij dagen onszelf, elkaar en ambitieuze merken iedere dag uit. Om grenzen op te zoeken. Om het net een tikkie anders te doen. Hoe dan? Door ballen te tonen. Anders te denken. Nieuwsgierig te zijn en gewaagde kansen te zien. Maar ook door op je bek te gaan. En vooral weer op te staan. Wij zijn curious by nature, blijven 'gekke' vragen stellen en durven spannende keuzes te maken.

Expertises

Dit is wat we doen.

Samen alles uit de kast halen voor meer
impact, écht connecten en online groei
op korte én lange termijn.

 • Digital
  Strategy
 • Content &
  Concept
 • Digital Media & Campaigns
 • Social Community & Webcare
 • Data, Technology & Insights
 • Websites &
  Platforms

Digital Strategy

Resultaat? Impact? Bereik? Alles begint met een strategie. Wij brengen een concept, verhalen, creativiteit, technologie en data samen in een strategisch plan. Vanaf hier praten we verder.

Content & Concept

Mensen bereiken, inspireren en activeren doen we met rake verhalen en creatieve concepten. Impact maken op korte én lange termijn. Onze creatives maken content die aansluit op de belevingswereld van de ontvanger, mét oog op resultaat. Want ook mooie verhalen moeten scoren.

Digital Media & Campaigns

Wij kunnen effectief je doelgroep bereiken en je doelen realiseren. Met een toffe campagne, maar ook met de juiste kanalen. Of dat nou owned, earned, paid of shared media zijn. Wij zoeken naar de meest effectieve mix voor awareness én activatie.Social Community & Webcare

Je fanbase raken en vergroten doe je met een sterke contentstrategie. Wij begrijpen wat jouw doelgroep interesseert en waarmee je opvalt en een reactie uitlokt. We kruipen in de huid van je merk en gaan het gesprek met jouw doelgroep aan. Niet als merk, maar als mensen.Data, Technology & Insights

De juiste content op de juiste plek en op het juiste moment. Zonder data en de nieuwste technologie zijn we nergens. Wij leren continu van data en optimaliseren waar het kan. Persoonlijk, relevant, meetbaar en toepasbaar.Websites & Platforms

De website is een fundamenteel onderdeel van je marketingstrategie. Een goede website begint bij de behoefte van de gebruiker, jouw antwoord hierop in de vorm van een unieke belofte en het bewijs dat je hebt om deze te kunnen vervullen. Usability, data, resultaten en een mooi en functioneel design zorgen vervolgens voor een optimale web-ervaring.klanten

Dit zijn onze klanten.

Wij werken iedere dag samen met de professionals achter deze merken. En daar zijn we ontzettend trots op!

“Deskundige adviezen en concrete eindresultaten. De specialisten van ID Factory weten de identiteit van een organisatie en merkbeleving te vertalen naar een passende online marketingstrategie en de juiste inzet van online marketingkanalen.”

Joris van den Nieuwenhuizen
Marketing Executive - BTL Nederland B.V.

“Wij werken nu een paar jaar samen met ID Factory en ik vind het bijzonder dat zij telkens weer leuke en unieke content kunnen creëren voor onze social media pagina’s. Zij voelen onze doelgroep goed aan en reageren snel en goed op alle reacties die wij ontvangen van onze volgers. Ook staan ze altijd klaar als er snel een bericht geplaatst moet worden om tijdig in te spelen op actualiteiten. Kortom, een hele prettige samenwerking.”

Halid Nordin
Chief Marketing Officer - Zorgwerk Personeelsdiensten

“ID Factory heeft ons geadviseerd bij de transitie van onze offline media strategie naar een vrijwel volledig digitale media strategie. Uiteindelijk is deze ook geïmplementeerd in 2018 en hebben we meer klanten weten te bereiken dan voorheen. Wij hebben ID Factory ervaren als een fijne en betrouwbare partner die echt met haar klant meedenkt. Daarnaast proberen de specialisten van ID Factory ook altijd het behaalde resultaat meetbaar te maken en advies te geven om de resultaten van Google Ads, social media én mobiele/display campagnes nóg verder te optimaliseren.”

Maarten Luijk
Online Marketing & E-commerce coördinator - Bart's Retail
Team

Dit zijn wij.

Harde werkers, creatievelingen, regelaars, analisten, strategen, developers, specialisten en een hond. Foodies, wereldreizigers, krachtpatsers, vrijwilligers, papa’s, mama’s, kampioenen in nutteloze feitjes, motormuizen, Insta-freaks, taartenbakkers, flapuiten, wereldverbeteraars, dromers, de leukste thuis, headbangers en borrelaars.

Wouter Priest
Online Advertising Specialist
Andrea Ververs
Performance Manager
Wesley Jansen
Search Marketeer
Jelle Duisters
Webdeveloper
Kirsty Schröder
Social Strategy Director

Maak kennis met onze vakidioten, ruim dertig stuks. Mooie mensen die met elkaar alles mogelijk maken. Nieuwsgierig naar onze geheime troef?


Meet the team

Partners & accreditaties

                                                     
                                   
Hi, mijn naam is
en ik werk bij
.
Ik heb een toffe uitdaging! Ik ben benieuwd naar hoe jullie mij zouden helpen met:
.
Verras mij via
.

Je hoort van ons!

Thanks voor jouw uitdaging.
We duiken erin en gaan ervoor om je zo snel mogelijk een reactie te geven. 

Kan je niet wachten? Bel 085 - 210 2010 en brand los.

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.